Sonntag, 4. Januar 2009

OUDEJAARSDAGKAPOT ALS EEN HUSKY...was ik met oud & nieuw!!! Jeetje,, sochtends heel veel kaarsen en bloemen en lekker geurtje in woonkamer. Bleek dat mijn lieve vrouwtje jarig was!!
Baasje had zich ram uitgesloofd, ooh vrouwtje ik wist niet dat je op de allerlaatste dag van het jaar jarig bent!! Maar heb goed meegevierd hoor...Toen naar de Brunssummerheide mijn mentor-leraar Cheyenn weer ontmoet en we hebben letterlijk en figuurlijk geknald door het oude jaar lieve hop lop fans!! Totaal geen interesse in het geknal! Cheyenn en ik hoopten alleen maar dat er mss wat konijntjes uit de holen kwamen...hihihihihihi...helaas niet dus...
We hebben vele gaten bewaakt maar helaas geen goede husky afsluiting in de heide..baal baal...Maar al met al Cheyenn ging vuurwerk afsluiten bij baasje en vrouwtje en ik ging nog ff naar Tierpark Gangelt in Duitsland (om de hoek) Dat vond ik ruig!! Vooral de herten, bokjes, schapen etc vond ik ruig en de wolven...maar de wilde zwijnen.. ik scheet bijna in mijn husky rokje!!! Die zijn vreg zeg!! Tante Vidda vond de wolven toen ram cool!!!! Ik vond ze best wel groot hoor iehh...(wacht maar later als ik groter ben..)
Naderhand ram cool naar luilekkerland in de tuin, dat knallen vond ik geen probleem. Maarrrrrr toen werd het donker en zag allerlei flitsen om me heen......ieiiehhhhhh. En ik werd me toch bang.....!!!!!! Vrouwtje en moeder van vrouwtje meteen ook naar mij de tuin in en deden alsof alles normaal was....
En ja ik begreep hun meteen...Ze waren rustig en ik ook, och ja ik pas me makkelijk aan beste lop hop fans.....(maar vond die flitsen niet leuk....maar ik moest me niet aanstellen zei het vrouwtje...zij kan best hard zijn hoor....mmmmh) Maar zonder vrouwtje had ik geen HAPPY NEW YEAR!!!!!

Keine Kommentare: