Montag, 15. Dezember 2008

SEXBIERUM

Ik was met het baasje en vrouwtje naar Friesland lieve Loppa fans!
Daar hadden ze op 14 december een scandinavische wintermarkt in Sexbierum.
We zijn vrijdag rond 16.30 vertrokken en tegen 21.00 aangekomen. Rond 18.00 hebben we in een wegrestaurant La Place iets gegeten. Baasje had een wokschotel, was niet te vreten...rook naar kots!! Vrouwtje had daarentegen lekkere doorbakken zalm en ik heb daar wel van genoten...Bij aankomst van de locatie Liackama State in Sexbierum bleek het restaurant alwaar we in de buurt overnachten gesloten te zijn, dus wij allen op naar Harlingen! Dat was ruig man....Alles boten verlicht met kerstviering....Heb in een kleine bistro op een heerlijke leren bank gelegen. (helaas geen fotos van..vrouwtje had camera niet bij haar) Toen op naar de Shoarma en tevens pizza besteld. Was niet zo lekker....maar was binnen te houden..
Toen hebben we overheerlijk geslapen met zijn drietjes!!! Ben pas om 8 uur sochtends wakker geworden lieve Lop fans van al die indrukken en de smurfen op tv vond ik cool...Baasje en vrouwtje moesten om 10 uur sochtends alles klaar hebben met de scandinavische messen op de stand.
Vrouwtje had me intussen geweldig uitgelaten aan de 10 meter lange lijn.
Ik mocht niet los volgens hun!! Nou zeg!! Maar kan ze toch wel begrijpen, want de hazen liepen langs mijn lange husky neus voorbij en in het riet kon je ze gemakkelijk vinden! Heb zelfs 2 konijnenpoten gevonden hihihihihi.... Die lijn was nog van tante Vidda en was toch wel prettig voor een X. De markt was redelijk bezocht en ik heb vaak in de mooie auto van het baasje geslapen. Naderhand bleek dat het vrouwtje de sleutel van de kamer verloren had toen ze met mij uit was en de eigenaar had geen reserve sleutel...Nou dat is hun probleem...Dus nieuw slot in deur en nieuwe sleutel. (baasje zei al: als je een gans ziet met de oude sleutel om de nek.....melig...) Maar goed. Heb af en toe rondgekeken op die markt...vond de geur wel prima..alles rendiervellen etc..! savonds hebben we met z'n drietjes gegeten in het restaurant wat die avond bij aankomst dicht was. We kregen de kaart en zagen dat dit achteraf na uitleg een pannenkoeken restaurant was. Niks op tegen, maar savonds rond 20.30 wil je lekker en goed eten toch???? Nee meneer en mevrouw en hond, dit is een pannenkoeken restaurant! Ok zei het baasje dan ga ik voor de pannenkoek (zonder suiker) voor de shoarma) en vrouwtje? Nee geen pannenkoek, ik ga voor de spare-ribs..Die waren vettig lieve Lop fans!!! Maar ik heb met haar meegegeten. Bij het baasje kreeg ik niks door mijn husky-keel!!!! Baasje vond het niet lekker, maar als je honger hebt en geen keuze dan eet je alles toch?? Naderhand een coole FREULE gehad. Dit was slagroomijs met warme kersen en slagroom. Heb het gegeten, maar ook niet echt dat je zegt........... Algoed dezelfde nacht heeft het baasje gekotst als een idioot....Vrouwtje ging nog. Ontbijt op zondag bijna niks gegeten, ik wel natuurlijk.... Ik ben een sterke husky hihihihihi...Toen naar zee en heb voor de 1 X zeewater geproefd....Geen probleem, cool man.. Ik heb namelijk gehoord van baasje en vrouwtje dat tante Vidda dit vreselijk vond...!!! Toen waren ze in Normandie in Frankrijk. Al met al niet te lang aan zee geweest want baasje was heel erg ziek!!!!!!! Kijk maar die laatste foto in de auto met mij en baasje. Ocherm helemaal van Friesland naar het zuiden gereden....Toen lekker thuis en de katten op bed... HOME SWEET HOME!!!!!!

Keine Kommentare: