Montag, 9. Februar 2009

SLEDEHONDENWEDSTRIJD
Afgelopen weekend was in Noord-Limburg in Kessel een wedstrijd sledehonden gehouden met karren etc...Het vrouwtje staat al te springen om ook met mij mee te doen.
Nou voor mij mag ze hoor, maar met mijn 8 maanden ben ik nog te jong om mee te gaan joggen nl...Mijn heupen moeten zich nog ontwikkelen zei ze. Nou ben sterk genoeg vind ik, maar goed. Jeetje wat zijn die honden daar allemaal druk. Ben ik blij dat ik niet voor zo'n kar mee hoef. Laat mij maar lekker vrij los rennen, veel leuker lieve lop fans! Of met vrouwtje joggen (dan ben ik wel aan de lijn), dat vind ik ook ram ruig! Af en toe een lekker sprintje trekken, ik trek het vrouwtje af en toe ook wel goed hoor! Dan zegt ze altijd: GO GO GO Lop!!! En ja dat is cool man!!!
Op dit evenement werd ik af en toe best jaloers, want vrouwtje ging veel honden aaien. Zelfs een hond die Kaya heet kreeg ook nog kusjes.....Potverr.....Ik had het niet meer!!!!!!!!!!! Was wel een gezellige dag en was naderhand kapot! Ook van de schnitzels die we onderweg nog gegeten hadden in een restaurant. Buiten op reclamebord stond nl. Schnitzels zo groot als deurmatten! Nou daar gaan we dus heen zei het baasje. Was het verboden voor honden! Maar ik mocht toch naar binnen...hihi.
Toen op de menukaart stond schnitzels zo groot als olifantenoren! Achteraf viel de grootte tegen, maar ik vond ze wel redelijk. Baasje niet...des te meer kreeg ik hihiihihi....

Keine Kommentare: